google-site-verification: google8d2e6e9708e01e5f.html

Kontakt os endelig/ Telefon: 42565425/ Mail: mmhusservicekontakt@gmail.com

Kontakt os endelig/ Telefon: 42565425/ Mail: mmhusservicekontakt@gmail.com

Om MM-Husservice

Om MM-husservice - Din vinduespudser og havemand i Horsens, Hedensted og omegn.

Jeg har tidligere oplevet hvordan, at vinduespudsere og havemænd kan være alt for dyre, levere en dårlig service og samtidig være ganske ustabile. Derfor valgte jeg i sommeren 2021 at stifte firmaet MM-Husservice, med det mål for øje, at mine kunder skal kunne forvente mere til meget mindre!

Yderst fordelagtige priser

Hos MM-Husservice går vi meget op i, at det skal kunne betale sig at få vasket vinduer eller ordnet have. Vi arbejder derfor hele tiden på hvordan vi kan skabe de mindst mulige priser, men samtidig holde en høj kvalitetsstandard. Derudover så kan du få fradrag på alle vores servicer, da de går ind under servicefradrag (461), således at det bliver endnu billigere at være kunde hos MM-Husservice!

 

Hvis du vil vide mere omkring vores priser, kan du med fordel undersøge  følgende:

Vinduespudsning på Autopilot

Sæt din vinduespudsning på autopilot med en fast aftale hos MM-Husservice!

 

Hos MM-Husservice, går vi meget op i, at det skal være så nemt som muligt for vores kunder at holde sine vinduer rene. Vi tilbyder derfor vores kunder at sætte deres vinduespudsning på autopilot med en fast aftale hos os.

 

Vi tilbyder at komme fast hver 4, 8 eller 12 uge, alt efter kundens behov og pudse vinduer.- Hos MM-Husservice er der garanti for spejlblanke vinduer hver gang!

Du ved altid hvornår vi kommer

Vi går meget op i at have enormt gennemsigtighed mellem os og kunden. Derfor prioriterer vi det højt, at du altid ved hvornår vi kommer og pudser dine vinduer.

 

I praksis fungerer det sådan, at vi i slutningen af hver uge skriver ud til vores kunder hvilken dato og klokkeslæt (Varierer aldrig mere end 1 time) vi kommer og pudser vinduer.

 

Vi bruger mange administrative kræfter på dette, med det ene formål for øje. – At sikre den bedst mulige kundeoplevelse.

Læs mere om vinduespudsning og priser her

Hvis dette lyder som noget for dig, så tøv ikke med at tage  kontakten

Vi går op i din tilfredshed

Hos MM-Husservice giver det os energi og gåpåmod, at vi har en stor mængde af tilfredse kunder. Vi vil derfor gå langt for, at kunderne er tilfredse og arbejder altid ud fra, at- ”Kundens behov kommer først”.

Om mig, Mark Mathiesen

Mit navn er Mark Mathiesen, og jeg er stifter af MM-Husservice. Jeg er 20 år gammel og driver til dagligt MM-Husservice. Jeg blev i sommeren 2021 STX Student og besluttede derefter, at jeg gerne ville prøve kræfter med det selvstændige erhvervsliv. I forhold til erhvervserfaring, har jeg i flere år haft fritidsarbejde ved siden af skolen, hvor jeg har varetaget forskellige vedligeholdelsesopgaver som havearbejde og rengøring.

Når du bestiller en service hos mig, kan du altid forvente at du møder en frisk og energisk ung mand, som går langt for det bedste resultat.

Vinduespudsning hos MM-Husservice

Så hvis du ikke er bange for at have en ung, energisk og frisk vinduespudser eller havemand, så tøv ikke med at kontakte mig.  

Kontakt MM-Husservice

Jeg kan altid kontaktes på mail: mmhusservicekontakt@gmail.com

eller mellem 09:00 og 19:00 på telefon: 42565425