google-site-verification: google8d2e6e9708e01e5f.html

Kontakt os endelig/ Telefon: 42565425/ Mail: mmhusservicekontakt@gmail.com

Kontakt os endelig/ Telefon: 42565425/ Mail: mmhusservicekontakt@gmail.com

Vinduespudsning

Vinduespudsning MM-Husservice

Hvordan vi pudser vores vinduer

→Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

→ Kvalitetsgaranti

Hos MM-Husservice går vi utrolig meget op i kvaliteten af vores vinduespudsning.

Vi er vinduespudsere af den gammeldags facon og pudser derfor med skraber og aftørring af rammerne.

Vi har stor erfaring indenfor vinduespudsning og har pudset alt fra gamle dannebrogsvinduer til nye vinduer i aluminium rammer.

Måden hvorpå, at vi pudser vinduer, er ved, at vi først sikrer os, at der ikke er noget spindelvæv eller andre former for større snavs på vindue og ramme. Efterfølgende sæber vi vinduet ind i vores specialsæbe og skraber dernæst sæben grundigt af.

Aftørringen af rammerne er det næste skridt. Vi går utrolig meget op i vores aftørring af rammerne, så vi er 100% sikre på at vi kan efterlade kunden med et godt resultat uden striber eller vand på karmen.

Hos MM-Husservice, anbefaler vi, at man får pudset sine vinduer hver 4 eller 8 uge og mindst hver 12 uge. Ved at man vasker ofte, får skidtet nemlig ikke lov til at ophobe sig på selve glasset. Dette bevirker, at glasset er nemmere at rengøre, samt at man får et bedre resultat.  

Indvendig vinduespudsning

Vi pudser derudover også gerne indvendigt hos kunderne. Fremgangsmåden er stort set det samme, og vi arbejder med den samme høje koncentration både indvendigt og udvendigt, så vi altid kan efterlade et resultat vi er stolte af.

Du tænker sikkert, at vinduespudsning af så høj kvalitet må være ualmindeligt dyrt, men hos MM-Husservice går vi meget op at kombinere høj kvalitet med usandsynligt lave priser: Se for dig selv i det følgende

Priser

Vi har nogle af, hvis ikke markedets bedste priser, som starter helt nede i 100 kr og med en gennemsnitspris på 150 kr! Hvis du vil vide mere omkring vores forskellige priser så følg dette link: Priser-vinduespudsning

Så hvis du søger vinduespudsning i, og du synes, at dette lyder som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os på følgende link: kontakt

Ingen spørgsmål er for dumme eller små, så kontakt os endelig hvis du/i har nogle spørgsmål til vores vinduesvask.