google-site-verification: google8d2e6e9708e01e5f.html

Kontakt os endelig/ Telefon: 42565425/ Mail: mmhusservicekontakt@gmail.com

Kontakt os endelig/ Telefon: 42565425/ Mail: mmhusservicekontakt@gmail.com

Juelsminde

Vinduespudsning Juelsminde

Skal MM-Husservice være din vinduespudser i Juelsminde?

Hos MM-Husservice, har vi faste ruter til Juelsminde og tilbyder derfor at servicere din virksomhed eller bolig i Juelsminde og omegn.

Vi er et firma med værdierne i orden og garanterer altid et håndværk af den bedste kvalitet og så endda til markedets bedste priser!

Hos MM-Husservice, tilbyder vi både at pudse dine vinduer en enkelt gang eller efter fast aftale, hvor vi som udgangspunkt kun pudser i 4, 8 eller 12 ugers intervaller – alt efter hvad kunden ønsker.

Hvis du vil vide mere omkring vores priser eller omkring vores vinduespudsning generelt, kan du med fordel trykke på en af de følgende knapper.

Hvis du ikke bor i Juelsminde og er i tvivl om vi din bolig er indenfor vores serviceområde, kan du med fordel se billedet i bunden af siden, hvor vores serviceområde er afmærket.

Hækklipning Juelsminde

Hos MM-Husservice tilbyder vi også hækklipning i Juelsminde.

Vi har stor erfaring med hækklipning og kan garantere høj kvalitet til en pris hvor alle kan være med.

!Vi sørger altid for at rydde op efter os selv, derfor fjerner vi hækaffaldet efter et job og kører det på den lokale genbrugsstation, så du som kunde ikke skal gøre noget som helst!

Hvis du vil vide mere omkring hækklipning hos MM-Husservice eller ønsker at høre mere om vores priser, kan du med fordel trykke på et af de følgende knapper.

Græsklipning Juelsminde

Hos MM-Husservice klipper vi også gerne din græsplæne i Juelsminde og omegn.

Når vi klipper din græsplæne, tilbyder vi både at gøre det med og uden opsamling. Såfremt du ønsker opsamling, gør vi også dette til et utrolig lavt ekstra gebyr.

Når vi tager ud og klipper din græsplæne gør vi det i forlængelse af vores allerede eksisterende vinduespudsnings-ruter til Juelsminde.

Hvis du ønsker at vide mere omkring græsklipning, eller ønsker at se mere omkring priserne på vores græsklipning kan du følge de to knapper.

Kort over vores serviceområde

Kort over vores serviceområde hos MM-Husservice

Her ses et kort, hvor vores serviceområder er markeret, således at det er nemmere for kunder at vurdere hvorvidt vi servicerer i dit område.

Kontakt

Hvis du har nogle former for spørgsmål i forhold til priser, områder og service, eller ønsker du at bestille en af vores servicer, skal du ikke tøve med at kontakte os. 

Vi kan fanges fra 9 – 19 på følgende telefonummer eller mail. Ellers kan du blot trykke på knappen lige nedenunder 

tlf: 42565425

mail: mmhusservicekontakt@gmail.com