google-site-verification: google8d2e6e9708e01e5f.html

Kontakt os endelig/ Telefon: 42565425/ Mail: mmhusservicekontakt@gmail.com

Kontakt os endelig/ Telefon: 42565425/ Mail: mmhusservicekontakt@gmail.com

Få Servicefradrag Hos MM-Husservice

Spar penge med servicefradrag

Skat vedtog i 2021, at man som privatperson over 18 år, kunne får servicefradrag på helt op til 25.000 kroner, med en skatteværdi på hele 35%. Det vil altså sige at man i en familie med to voksne kan få et samlet årligt servicefradrag på hele 50.000 kroner!

Få fradrag hos MM-Husservice

Du kan få servicefradrag Hos MM-Husservice, da MM-Husservice er en CVR registreret virksomhed. Dette betyder altså at man hos MM-Husservice kan få servicefradrag på vores ydelser, som blandt andet indebærer: Vinduespudsning, hækklipning og græsklipning.

 

I praksis betyder det altså at hvis man bor i et almindeligt villahus og allerede kun giver 150 kr. for en udendørs vinduespudsning bliver dette kun endnu billigere, da man i dette tilfælde vil spare 52,5 kroner i skat (0.35X150).

 

Så hvis ikke i forvejen synes at det var billig at være kunde hos MM-Husservice, så er der ingen undskyldninger nu.

Hvordan indberetter jeg mit fradrag

Hvis du er i tvivl omkring hvordan at du indberetter en af vores services, kan du eventuelt tjekke skats egen hjemmeside, ellers kommer der meget snarligt en detaljeret guide fra MM-Husservice, som klart og tydeligt beskriver hvordan du kan drage fordel af servicefradraget. Ellers er du altid yderst velkommen til at kontakte os med alle spørgsmål, som der måtte være.