google-site-verification: google8d2e6e9708e01e5f.html

Kontakt os endelig/ Telefon: 42565425/ Mail: mmhusservicekontakt@gmail.com

Kontakt os endelig/ Telefon: 42565425/ Mail: mmhusservicekontakt@gmail.com

Græsklipning

Græsklipning Horsens, Hedensted og omegn 

Græsklipning kan hurtigt blive en pine for mange hus- eller virksomhedsejere og specielt i højsæsonen, hvor græsset ofte skal klippes hver eneste uge.

Hvis du bor i Horsens, Hedensted eller omegn, klipper vi gerne dit græs, så du/i kan nyde de grønne arealer omkring din bolig eller virksomhed.

Vi går meget op i, at kvaliteten af vores græsklipning altid er i top, så vi kan efterlade vores kunder med nogle gode sunde græsplæner. Dette indebærer blandt andet, at vi altid tilpasser klippehøjden til den givne sæson, sådan at græsset ikke klippes for kort. Ved at tilpasse klippehøjden efter den givne sæson, holdes græsset sundt, således at det er modstandsdygtigt overfor ukrudt og mos. Vi tilbyder også kantskæring af græsset, således at du kan få en skrap nyklippet græsplæne.

Vi tilbyder fast aftale eller enkeltservice. Afhængigt af hvad kunder ønsker, tilbyder vi både at komme enkelte gange, når kunden tager kontakt, eller komme med faste aftalte intervaller, som er afpasset kundens behov, samt vækstsæsonerne.

Hvis du ønsker at vide mere omkring vores priser, så kan du kontakte os på følgende link:   Priser græsklipning

Nogle spørgsmål til vores græsklipning? Ønsker du en aftale? så kontakt os endelig: Kontakt