google-site-verification: google8d2e6e9708e01e5f.html

Kontakt os endelig/ Telefon: 42565425/ Mail: mmhusservicekontakt@gmail.com

Kontakt os endelig/ Telefon: 42565425/ Mail: mmhusservicekontakt@gmail.com

Ekstra services vinduespudsning

Ekstra service vinduespudsning

Vi tilbyder, hos MM-Husservice, også en række ekstra service vedrørende vinduespudsning som man som kunde kan bestille efter behov.

Vores ekstra service indebærer service, som ikke bør udføres lige så hyppigt som selve pudsningen, men som stadig er yderst essentielle for helhedsindtrykket af dine vinduer.

Grundig rengøring af karme og rammer

En af vores ekstra service er grundig vask af vindueskarme og rammer. Afvaskning af skidt og snavs, som eventuelt måtte sidde på vindueskarm og rammer er utroligt vigtig for helhedsindtrykket af dine vinduespartier. Behovet for rengøring af karme varierer meget og afhænger både af sæson, samt farven af rammer og karme. Hvide rammer skal fx vaskes noget oftere end sorte. Vi anbefaler derfor, at vores kunder bestiller rengøring af karme og rammer efter behov, hvorefter vi gør det ved den næste vinduespudsning. Prisen på rengøring af karme differentierer en del alt efter omfanget af opgaven, men vi garanterer altid en super skarp pris!

Hvis du ønsker at bestille rengøring af vindueskarme og rammer, kan du kontakte os på følgende link: Kontakt

Skrabning af vinduer med glasskraber

Som husejer, er det ikke sjældent, at forskelligt skridt sætter sig så godt fast i vinduet, at det bliver næsten helt umuligt at fjerne det ved en helt almindelig vinduespudsning. Vi tilbyder derfor at skrabe dine vinduer. Når vi skraber jeres vinduer, bruger vi en speciel glasskraber, som er tilegnet vinduer, så vi kan garantere, at det ikke efterlader jeres vinduer med nogle former for ridser eller andet: Kun exceptionelt pæne vinduer. Skrabning af vinduer er en ekstra ydelse som kunden bestiller efter behov, hvorefter vi kommer og udfører det ved næste vinduespudsning. Prisen på skrabning af vinduer differentierer i høj grad alt efter opgavens omfang, men vi garanterer altid en super skarp pris!

Hvis du ønsker at bestille skrabning af vinduer, kan du kontakte os ved følgende link: Kontakt

Hvis du blot vil høre mere omkring almindelig vinduespudsning eller priserne på vinduespudsning, er der genveje her: