google-site-verification: google8d2e6e9708e01e5f.html

Kontakt os endelig/ Telefon: 42565425/ Mail: mmhusservicekontakt@gmail.com

Kontakt os endelig/ Telefon: 42565425/ Mail: mmhusservicekontakt@gmail.com

Hækklipning

Hækklipning Horsens, Hedensted og omegn

Hækklipning er både fysisk hårdt og utrolig tidskrævende. Derfor tynger det ofte voldsomt folks glæde ved deres have. Vi tilbyder derfor, hos MM-Husservice, at klippe din hæk, så du slipper!

Vi besidder en stor erfaring og kan derfor sagtens takle de fleste former for hæk. Derudover står vi selvfølgeligt altid inde for, at vores klipning altid er af den bedste kvalitet.  

Hvor tit klipper vi din hæk?

Vi anbefaler, at alle husejere, som gerne vil have en flot og velholdt hæk, får deres hæk klippet 2 gange årligt. Dette indebærer oftest en gang inden sankthans, hvorefter den skal klippes igen til august.

Vi anbefaler derfor vores kunder en aftale, som indebærer to årlige datoer for hækklipning. Hvis kunden ønsker, kan vi sagtens klippe både mere eller mindre

Du skal intet gøre!

Når du, som husejer, bestiller en hækklipning hos os, går vi meget op i, at du intet skal gøre. Derfor går vi op i selve oprydningen efter, at hækken er klippet. Dette indebærer blandet andet:

  • Opsamling af hækaffald
  • Grundig fejning af fortov, asfalt eller andet, som skulle være berørt af hækaffald
  • Kørsel af hækaffald til den nærmest genbrugsstation

Pris

Hvis du er en dem, som er bange for, at de skal op med den helt store tegnebog, når der skal klippes hæk, så frygt ikke! Hos MM-Husservice, leverer vi altid et utrolig godt tilbud, og vi oplever personligt, at enormt mange kunder bliver positivt overraskede, når de hører omkring vores priser.

Hvis du vil vide mere om vores priser så følg dette link: Priser hækklipning

Hvis du har nogle spørgsmål til vores hækklipning, eller ønsker du at bestille en hækklipning, så kontakt os på følgende link: kontakt